KINEO 7000 Multistation EPS și Kineo leg press sunt stații robotice de testare, evaluare, recuperare și antrenament excentric și concetric, tip platformă, ce pot pregăti sistematic și detaliat fiecare mușchi al corpului uman. Platformele permit sportivilor sau pacienților să lucreze în mod eficient și precis, respectând fiziologia naturală a corpului.

ANTRENAMENT BIFAZIC EXCENTRIC/CONCENTRIC

Kineo vă permite să aplicați sarcini diferite între faza concentrică și cea excentrică pentru un antrenament real, funcțional și eficient. Această funcție a dispozitivului este foarte eficientă în procesul de recuperare posttrauma, dar și în dezvoltarea musculară a sportivilor de performanță.

EVALUAREA ISOKINETICĂ ȘI ISOMETRICĂ ÎN LANŢ CINETIC DESCHIS ŞI ÎNCHIS

Cu Kineo, puteți realiza cu ușurință o evaluare exclusiv a MEMBRELOR INFERIOARE, TRUNCHIULUI și MEMBRELOR SUPERIOARE.

Efectuarea testelor sau exercițiilor în lanț cinetic deschis sau închis permite o evaluare exclusiv, în siguranță maximă, încă din primele faze postchirurgicale sau posttraumatice.

Rapoartele detaliate despre forță, dezechilibre musculare și toate datele necesare monitorizării continue a procesului de vindecare sunt vizibile instantaneu, imprimabile sau exportabile în format Excel.

ANTRENAMENT "ÎN" APĂ

Funcția Exclusive SMART VISCOUS vă permite să reproduceți antrenamentul în apă, simulând efectele reabilitării acvatice. Kineo Intelligent Load ajustează sarcina instant, în funcție de posibilitățile reale ale pacientului, permițând efectuarea mișcărilor în siguranță și fără durere. Ideal pentru patologiile dureroase și faza acută de reabilitare funcțională.

ÎNCĂRCARE VARIABILĂ

Kineo permite creearea unei curbe de încărcare pe baza nevoilor specifice ale pacientului pentru a crește sarcina (încarcarea) în unghiurile cele mai favorabile și pentru a ușura sarcina(încărcarea) în punctele critice (dureroase).

Testele KINEO 7000 Multistation EPS și Kineo leg press

ISOKINETIC MAX STRENGTH BALANCE ASSESSMENT - Test de rezistență și echilibru izokinetice

Test de rezistență izokinetică pentru a arăta deficitul de rezistență între membre (sănătos și rănit). Execuție multiviteză în aceeași configurare - standardul perfect pentru evaluarea rezistenței.

ECCENTRIC STRENGTH EVALUATION - Testarea izokinetică a forței excentrice

Analiza completă cu vizualizarea graficelor și curbelor între membrul stâng și membrul drept. Cel mai sigur și mai precis mod de a vă testa forța excentrică.

ISOKINETIC CONC-ECC RATIO TEST - Test izokinetic pentru evaluarea capacității concentrice

Test izokinetic pentru evaluarea capacității concentrice și excentrice a mușchiului agonist. Analiza curbelor de forță și vizualizarea deficitului dintre performanțele concentrice și excentrice

EVALUAREA PUTERII MAXIME ISOMETRICE

Test de rezistență maximă izometrică multiunghi în aceeași sesiune. Vizualizare grafică și analiză a deficitului de forță între membrele stâng și drept.

TEST DE PUTERE

Evaluază puterea în fața diferitelor sarcini.

Vizualizare grafică a profilului viteză-putere, legat de sarcinile aplicate.

Rapid, personalizabil, eficient.