Termeni si condiții

1. TERMENI

Prezentul site cuprinde: texte, poze, video-uri, logo-uri, documente privind funcționarea MOVKINETIC și constituie “continutul” site-ului www.movkinetic.ro care este proprietatea MOVKINETIC. Orice persoană care accesează acest site va trebui să citească acești Termeni și Condiții prezentați în continuare, înainte de accesarea site-ului. Parcurgerea și utilizarea site-ului www.movkinetic.ro reprezintă acceptarea fără limitări sau rezerve de către Dumneavoastră a prezentilor termeni și condiții. www.movkinetic.ro își rezervă dreptul, pe bază unilaterală, de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime acești termeni, fără a anunța în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe www.movkinetic.ro

2. DESCRIERE SITE

www.movkinetic.ro este un site web de prezentare a activităţii unei clinici de fizioterapie cu sediul în București. Acesta este gestionat de personalul MovKinetic.

3. DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea MOVKINETIC și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului www.movkinetic.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților Movkinetic.

4. ABSOLVIREA DE RĂSPUNDERE

MovKinetic actualizează acest site pentru a înlesni accesul public la informaţii privind activităţile sale. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, Administratorul va încerca în cel mai scurt timp, corectarea acestora. Informaţia oferită poate conţine legături web spre alte site-uri aspura conţinutului cărora MOVKinetic nu deţine nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate. Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial.

5. DREPT APLICABIL

Prezentii Termeni și condiții, precum și orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Termeni și condiții sau din accesarea / funcționarea / disfuncționalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Termenilor și condiții și a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanțele românești vor fi considerate competente.

Utilizatorul site-ului www.movkinetic.ro confirmă că a citit și acceptat Termenii și Condițiile.