Presoterapia - Tehnologie modernă cu scop terapeutic

Vezi mai multe

Presoterapia este o metodă de recuperare medicală modernă, inovatoare și foarte puțin practicată în piața de profil din România. Procesul de realizare a drenajului limfatic, pe care această metodă îl presupune, este complex, iar efectele sunt imediate și ajută la eliminarea toxinelor, drenajul limfatic şi recuperarea membrelor după efort.


Reprezinta o tehnologie avansată, creată în scop terapeutic. Folosește compresia progresivă, prin umflarea și dezumflarea camerelor aflate într-un costum special, pentru a accelera viteza sângelui și a grăbi recuperarea.

Se utilizează atât după sesiunile de antrenament ale sportivilor, dar și ca parte integrată a sedințelor de kinetoterapie.

Beneficii:

  • Crește circulația și drenajul limfatic
  • Reduce durerea musculară cu debut întârziat
  • Ameliorează oboseala musculară
  • Grăbește refacerea organismului postefort

Contraindicații în utilizare:

  • Acest sistem este destinat utilizării de către persoanele care au o stare bună de sănătate. Nu este recomandat persoanelor care au probleme cardiace sau probleme vasculare, persoanelor care au o afecțiune ce necesită utilizarea oricărui dispozitiv medical sau prezintă orice afecțiune care le poate afecta starea de sănătate normală.
  • Dacă sunteți sau umează să fiți gravidă, consultați-vă medicul înainte de utilizare.
  • Nu utilizați acest sistem în zone insensibile, amorțite sau în prezența unei circulații slabe. Nu utilizați dispozitivul dacă ați fost diagnosticat cu cheaguri de sânge, tromboză venoasă profundă sau flebită. Acest sistem nu trebuie utilizat peste zone umflate, inflamate sau cu erupții cutanate. A nu se utiliza în prezența durerii inexplicabile a corpului superior.