Kinetoterapie in Traumatologie Sportivă

Vezi mai multe

Ne place să lucrăm cu sportivii deoarece ne place să contribuim la performanțele lor. Astfel, terapeuții MovKinetic elaborează tratamente complexe individualizate pentru sportivii care necesită recuperare medicală. Kinetoterapia în traumatologie sportivă urmărește restabilirea capacității funcționale și dezvoltarea unor mecanisme compensatorii pierdute de un individ în urma unui traumatism. Prin acest serviciu, terapeuții MovKinetic studiază atent afecțiunile traumatice ale unui sportiv apărute în urma exercițiilor fizice. Pentru sportivii de performanță această terapie are un specific aparte ca urmare a particularităților biologice.


Programele de recuperare prin sport pe care le propunem pentru pacienții noștri sunt definite de utilizarea unui complex de factori naturali sau artificiali în scopul restabilirii autonomiei unei grupe de mușchi. De asemenea, kinetoterapeuții noștri sunt pregătiți intens să poată educa și să creeze programe complexe privind recuperarea în activitățile sportive.


Experiența MovKinetic cuprinde sute de pacienți tratați și vindecați lucru care ne recomandă pentru cele mai bune rezultate în ceea ce privește recuperarea medicală și pentru implementarea precisă a programelor de kinetoterapie.