Despre noi

Bine ai venit la MovKinetic!
Înainte să citești despre cine suntem, ce facem și mai ales cum facem, am vrea să spunem faptul că noi chiar suntem pasionați de munca noastră. Uneori se poate spune faptul că pacienții noștri sunt prietenii noștri alături de care construim cariere, noi perspective și.. de ce nu, o viață sănătoasă.


Ne place să lucrăm cu pacienții. Ei sunt excelența noastră! Suntem cei mai buni în ceea ce privește munca cu ei. Pentru că le cunoaștem nevoile, suntem atenți la ceea ce își doresc și ne implicăm total în realizarea obiectivelor lor. De aceea, ne bucurăm să contribuim intens și la evoluția sportivilor cu care lucrăm, ajutându-i să revină la sportul care i-a consacrat: medaliați olimpici europeni și mondiali, participanți la turnee de Grand Slam sau Champions League.
Printre aceștia îi menționăm pe Marian Oprea (vicecampion olimpic, medaliat european și mondial), Mihaela Buzărnescu (fost locul 20 WTA), Mihnea Gheorghe, Ghiban Alexandru, Tudor Fulea, Robu Daniel – cei din urmă componenți ai lotului național ai României multipli campioni naționali și participanți în Champions League – Vlad Cotuna și Andrei Muntean (ambii componenți ai Lotului Olimpic al României, medaliați europeni la gimnastică).
De asemenea, îi mai putem preciza pe Angela Moroșanu (atletă, medaliată mondial și multiplă campioană națională și balcanică), Alina Rotaru (finalistă europeană și mondială la săritura în lungime), Andreea Panţuroiu (finalistă mondială și europeană atletism), Georgiana Anitei (campioană mondială jr. triplu salt atletism), Claudiu Lăzărică (campion național atletism), Dumitrache Marius (multiplu medaliat atletism).
Sănătatea este importantă la orice vârstă, iar pentru noi fiecare pacient fericit este o realizare. Echipa MovKinetic este formată din terapeuți specializați în traumatologe sportivă care evaluează dezvoltarea fizică a sportivilor și metode și terapii personalizate pentru fiecare pacient în parte. Cabinetul are departamente dedicate fiecărei afecțiuni, iar specialiștii noștri evaluează starea de sănătate a pacienților și supraveghează atent dinamica aparatului locomotor și a capacității de efort a sportivilor.
Echipa MovKinetic și-a propus să vă ofere tot ce este mai eficient în materie de recuperare fizică, ortopedie și traumatologie, folosind aparate și tehnologii de ultimă generație. Dispunem de aparatură medicală de ultimă generație și de o echipă tânără, dinamică și entuziastă, iar împreună cu pacienții noștri contribuim masiv și decisiv la realizarea obiectivelor propuse de ei. Terapeuții din echipa MovKinetic au o experiență vastă în domeniu și cursuri de specializare realizate în cadrul instituțiilor de renume din străinătate ceea ce ne ajută să contribuim la succesul fiecărui pacient.
Încrederea și respectul reciproc sunt două dintre valorile noastre după care ne ghidăm toată activitatea, de aceea, relația dintre pacient și terapeut este pe primul loc. În studioul nostru am creat toate condițiile pentru a oferi fiecărui pacient siguranță și, începând cu diagnoza stării fizice, kinetoterapeuții noștri prezintă pacientului o radiografie clară asupra întreg procesului de recuperare și etapele tratamentului recomandat.

ECHIPĂ DE PROFESIONIȘTI

MovKinetic înseamnă o echipă experimentată în domeniul fizioterapiei, specializată în traumatologie sportivă

4.000

Numărul total al pacienților care ne-au trecut pragul

TEHNOLOGII

În procesul de recuperare folosim cele mai noi tehnologii și aparate medicale


Echipa noastră

MovKinetic înseamnă o echipă experimentată în domeniul fizioterapiei specializată în traumatologie sportivă acreditată. Colegii noștri au urmat zeci de cursuri de specializare din străinătate fiind certificați pentru efectuarea unor terapii complexe. MovKinetic înseamnă rezolvarea cu succes a peste 4000 pacienți printre care și sportivi de performanță.

Ștefan

Owner & Founder


Alexandru

Owner & Founder