Tecar DiaCaRe 700 - dispozitiv profesional pentru terapia TECARE

Vezi mai multe

Cabinetul nostru deține unul dintre cele mai performate aparate pentru terapia TECAR. DIACARE 7000 este un echipament medical profesional de fizioterapie, ce include tehnologia de diatermie TECAR(Transfer Capacitive Resistive Energy).


Acest tip de terapie de este una dintre cele mai căutate și revoluționare soluții medicale, folosite cu succes în tratamentele de fizioterapie. Funcționează prin crearea unei stimulări intense la nivel celular (vindecarea printr-o modalitate rapidă și nedureroasă, care accelerează „regenerarea naturală” a țesuturilor biologice, având totodată un efect antiinflamator.).


Este eficientă pentru tratarea: pre și postoperator în ligamentoplastii, proteze și osteosinteză, durerilor/leziunilor musculare, afecțiunilor articulare acute sau cronice, patologiilor coloanei vertebrale (hernie de disc, protuzii discale, lombalgii, lombosciatică etc), tendinopatii, tratament postoperator în artroscopii, tratamentul traumatismelor osoase sau ligamentare, în procesele inflamatorii de la nivelul joncțiunii mușchi-tendon, afecțiunilor posttraumatice (are efect analgezic, antiinflamator și antidematos), luxațiilor/fracturilor.